Internetlänkar - Startsida med 2 klick till alltStartsida
Barn & föräldrar
Bil & motor
Bloggar
Dejting
Ekonomi
E-vykort
Hus & Hem
Hälsa
Internet & Dator
Jobb
Köp & Sälj
Mat & dryck
Mobil
Mp3 & Musik
Nyhetsportaler
Nöje
Onlinespel
Organisationer
Poker
Resa & Turism
Shopping
Sport & spel
Student
Väder
Webbdesign

Bildgalleri
Tipsa en vän!
Nyhetsbrev
Sitemap


 
 


Månadens sajt 2010

Okt: Hotels.com
Sept: KVD Kvarndammen
Aug: -
Juli: Sudoku XL
Juni: Google Translate
Maj: Mr. Piccassohead
April: Hockeykanalen
Mars: Matklubben
Feb: Coloring Pages
Jan: Tripadvisor

2010 »»
2009 »»
2008 »»
2007 »»
2006 »»


Annonser
Budson.se - Allt från 1 kr, nedräkningen börjar nu!

Hur mycket är bilen värd? Köpa, sälja eller endast nyfiken. Fordonsvärderingen ger dig svaret.

Gå ner i vikt?

KarriärGuiden.se - Sveriges jobbsite!

Låna 2000 Kr via SMS. Besked direkt.

 Hotels.com


"Boka hotell via Hotels.com."Hotels.com

Boka hotell via Hotels.com

Hotels.com har höstrea. Boka din nästa hotellvistelse via sajten.

Har du inget boende fixat inför din nästa resa kan det vara värt att kolla in hotels.com. Ibland finns det bra rabatter som till exempel "Boka tre nätter betala för två", "Boka fyra nätter spara 40%" och så vidare. Det kan även finnas helgerbjudande eller speciella höst-, vinter- och sommarerbjudande på sajten. Just nu har Hotels.com höstrea och du sparar upp till 40 % när du bokar och reser fram till 2010/11/30 på utvalda hotell.

Sajten har fler än 120 000 hotell i hela världen och för dig som inte är bekväm med att boka hotell online går det även bra att göra bokningen över telefon. Hotels.com skriver på sin hemsida att "Om du hittar ett lägre pris på hotellet på en annan webbplats återbetalar vi mellanskillnaden till dig". Det lägsta priset som du hittar måste "gälla samma datum, vistelselängd och rumstyp" för att sajtens prisgaranti ska gälla.

Efter vistelsen kan gästerna själva betygsätta hotellet och skriva ett omdöme som sajtens besökare kan ta del av. Betygsättningen gäller service, skick, bekvämlighet samt renlighet och omdömet kan vara vad som helst till exempel gästen generella uppfattning. Vill du ha fler omdömen om det hotell som du har tänkt att boka söka reda på hotellet via sajten Tripadvisor. Då får du fler oberoende omdömen och chansen ökar att du blir nöjd med ditt boendeval.

Stor plus för sajtens sökfunktion där du kan lista hotell efter självklara saker som pris och antal sjärnor men även efter avstånd från centrum eller diverse landmärken och gästernas betyg.

Andra sajter som kan vara av intresse är Norwegian, Hostelz, Lonely Planet, Ving, Skistar, Resdagboken, Thailandguiden och Ryanair.


Gå till Hotels.com


Annons
Sajttipset om Hotels.com är skrivet av:
Jimmy Höög
© Copyright 2010 Internetlänkar. Mail: internetlankar @ gmail .com
Med reservation för felskrivningar i artikeln. Kolla alltid på hotels.com om regler och villkor för rean. Den här artikeln är endast aktuell dagen då den publiceras den 4 oktober 2010.